Pretraži sajt
Sunkissed losion za samopotamnjivanje LIGHT/MEDIUM
Sunkissed losion za samopotamnjivanje LIGHT/MEDIUM
Sunkissed losion za samopotamnjivanje LIGHT/MEDIUM
Sunkissed losion za samopotamnjivanje LIGHT/MEDIUM
SUNKISSED

Sunkissed losion za samopotamnjivanje LIGHT/MEDIUM

Šifra artikla: 12348
Barkod: 5055193540623

Spremite se da prigrlite prirodan, zdrav sjaj uz Sunkissed Gradual Tan! Upakovali smo ovaj dragulj sa preko 95% prirodnih sastojaka kako bismo osigurali da vaša koža dobije ljubav koju zaslužuje. A najbolji deo? Za samo 2-4 sata ćete postići taj prekrasan, sunčani izgled.

0,00 RSD
939,00 RSD
751,20 RSD
Ukupna ušteda: 187,80 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Losion za postepenu preplanulost je poput ostvarenja sna. Gusta je, kremasta i luksuzna. Ali ne brinite, nije lepljiva i brzo se suši, tako da možete brzo da nastavite sa danom. Osim toga, prožeta je hidratantnim ši puterom i vitaminom E kako bi vaša koža bila neodoljivo meka, glatka i mirisala apsolutno božansko. Ko kaže da sunčanje ne može biti iskustvo maženja?

Naša svetlija/srednja nijansa je idealna za održavanje jakog Sunkissed izgleda kada se koristi redovno. Ako ste svetliji, jednostavno nanesite 1-2 sloja za željeni sjaj. Sve je u pronalaženju savršenog balansa za vašu kožu.

Da biste postigli ujednačenu boju, nanesite kremu obilno i nežno je umasirajte u kožu. Uživajte u ovom ritualu sunčanja, dajući sebi vreme za potpuno uživanje. Nakon nanošenja, ne zaboravite da hidrirate ruke, stopala, kolena i laktove kako biste postigli prirodnu i ujednačenu završnicu. To je tajna savršenog sjaja!

Sunkissed je posvećen korišćenju preko 95% prirodnih sastojaka. Odabrali su pažljivo sastojke poput aloje vere i glicerina koji hidriraju i neguju vašu kožu. Najbolji deo? Formula je dermatološki testirana i ne sadrži parabene, alkohol, silikone, sulfate ili ftalate. Vaša koža zaslužuje samo najbolje!

Budite sigurni, naš losion za postepeno tamnjenje je proizveden s ljubavlju u Velikoj Britaniji i nije testiran na životinjama, te je prikladan za vegane. Brend veruje u lepotu bez ugrožavanja naših životinjskih prijatelja. Ne zaboravljamo ni našu planetu! Naše nove pastelne bočice nisu samo estetski privlačne, već su i 100% reciklabilne i održive. Bitno je biti ljubazan prema svojoj koži - i prema planeti!

Sastojci: Water (Aqua, Eau)*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Dihydroxyacetone*, Cetyl Alcohol*, Cetearyl Alcohol*, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Fragrance (Parfum), Imidazolidinyl Urea, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum*, Disodium EDTA, Linalool, Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (CI 16035).

Zemlja porekla: Velika Britanija.

Uvezeno iz: Velike Britanije.

Proizvođač: Rainbow Cosmetics

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Karakteristika Vrednost
Kategorija LOSIONI ZA SAMOPOTAMNJIVANJE
Brendovi SUNKISSED
VRSTA PROIZVODA LOSIONI ZA SAMOPOTAMNJIVANJE
Karakteristike VEGAN
Specifičnosti ORGANSKI
Glavna Namena SAMOPOTAMNJIVANJE
Namena HIDRATACIJA
Sekundarna Kategorija SAMOPOTAMNJIVANJE
Uzrast 18+
Vrsta proizvoda LOSIONI ZA SAMOPOTAMNJIVANJE, PENE ZA SAMOPOTAMNJIVANJE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Sunkissed losion za samopotamnjivanje, daje vam lep i zdrav ten za samo 2-4 sata. Ne le...
751,20 RSD
Ukupna ušteda 20%
939,00 RSD