Ne morate da pratite trendove,

dovoljno je da pratite nas!

 


Od osnivanja 1999. Leco se bavi uvozom i distribucijom kozmetike, pažljivo odabranih svetskih kozmetičkih brendova kao i renomiranih domaćih proizvođača, a od 2018. uvozimo i distribuiramo dijetetske suplemente i proizvode za inkontinenciju. U svetu brzih promena i užurbanog načina života, naš cilj je da vam ponudimo kompletnu negu na jednom mestu. Potraga za novim trendovima i popularnim proizvodima je naš posao, trudimo se da ispratimo aktuelna dešavanja i inovativne brendove što pre dovedemo do kupaca u našoj zemlji.

 

Leco asortiman


Proizvodi za negu lica, tela i kose
Proizvodi za oralnu higijenu
Dekorativna kozmetika
Korejska kozmetika
Dijetetski suplementi
Proizvodi za inkontinenciju

 

Leco vizija


Od samog osnivanja 1999. god, naša želja je bila da spojimo tri elementa: vrhunske proizvode - posvećenost klijentima - povoljnu cenu.

 

Vrhunski proizvodi


U našem asortimanu možete naći sjajne proizvode iz Velike Britanije, Italije, Poljske, Južne Koreje, Indije, Turske, Bugarske, kao i od renomiranih regionalnih i domaćih proizvođača. Detaljnom analizom mogobrojnih svetskih i domaćih brendova, stupamo u kontakt sa vodećom kozmetičkim kompanijama čiji proizvodi zadovoljavaju potrebe srpskog tržišta. Briga o kvalitetu je apsolutni prioritet.

 

 

Posvećenost klijentima


Trudimo se da svojim partnerima i distributerima omogućimo i olakšamo put do krajnjeg kupca. Leco raspolaže savremeno organizovanim i opremljenim magacinima veličine 1200 m2, voznim parkom od preko 30 vozila i naprednom logistikom, namenjene sigurnoj distribuciji proizvoda do klijenata. Naš prodajni tim je organizovan kroz tim komercijalista i tim stručno-komercijalnih saradnika, koji kroz stalnu i direktnu komunikaciju sa našim partnerima, na najbolji način predstavljaju Leco poslovni sistem. Kupcima konstantno šaljemo ažurirane kataloge, internet prezentacije ili se obraćamo putem društvenih mreža. Neposredan kontakt sa maloprodajama i potrošačima omogućuje nam da u najkraćem roku odgovorimo na sve tržišne izazove i unapredimo zadovoljstvo naših partnera i krajnjih korisnika. Trudimo se da naši proizvodi dođu do klijenata u roku od 24-48h. Jako nam je važna brza i sigurna isporuka, zato se trudimo da uvek na stanju imamo dovoljnu količinu proizvoda.

 

Povoljna cena


Vođenje računa o stepenu zadovoljstva naših mušterija je najvažniji preduslov dugoročnog poslovanja, zato se trudimo da uvek ponudimo povoljne uslove. Ovo važi kako za maloprodajne, tako i za veleprodajne cene u offline-u.  Možete naći akcijske ponude i popuste.

 

Leco tim


Naš najvažniji resurs su zaposleni. Pažljivom selekcijom biramo najbolje ljude za sve pozicije i konstantno ulažemo u njihov razvoj i usavršavanje. Negujemo prijatnu i dinamičnu radnu atmosferu, koja je dovela do toga da najveći deo zaposlenih čine ljudi koji su u kompaniji preko 15 godina. Prodajni tim ima veliko iskustvo i trudi se da klijentima pruži najbolje sugestije i preporuke. Sa druge strane, od zaposlenih zahtevamo da se prema partnerima ophode otvoreno, iskreno i sa poštovanjem. Ponosni smo što je naš uspeh zasnovan na dobroj reputaciji.