Leco loyalty programom nagrađujemo vernost i poverenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

Ko može postati korisnik Leco loyalty kartice?

Korisnik loyalty kartice može postati svaka punoletna osoba koja popuni pristupnicu putem web shopa ili obrasca u maloprodajnim objektima.

Kako postati član loyalty programa putem web shop-a?

 1. Registruj se na Leco web shop.
 2. Prilikom registracije zaberi opciju: ''Želim da postanem član Loyalty programa i ostvarim dodatne pogodnosti.''
 3. Nakon registracije privremena loyalty kartica će ti biti poslata na adresu posle prve kupovine.
   

Kako koristiti Leco loyalty karticu?

Karticu možeš koristiti prilikom kupovine na web shop-u. Prilikom kupovine na web shop-u neophodno je biti prijavljen i uneti ID kartice u prozor koji se pojavi kada klikneš na korpu.

Pogodnosti Leco loyalty kartice

Na privremenoj kartici koju dobijaš beleže se i sabiraju sve naredne kupovine. Dostizanjem iznosa od 15.000 RSD stiče se pravo na Leco Member loyalty karticu te pravo na popust od 5%. Visina popusta zavisi od iznosa na kartici što je definisano u tabeli ispod:
 

Loyalty nivo

Vrednost kupovine u iznosu od

Visina popusta

Važenje popusta (od trenutka kada ostvarite uslov)

Member

15.000 RSD

5%

12 meseci

Basic

30.000 RSD

10%

12 meseci

Silver

45.000 RSD

15%

12 meseci

Gold

60.000 RSD

20%

12 meseci


Bonitetni period u kojem se sabiraju vrednosti kupovine traje 12 meseci od trenutka kada ostvarite uslov za neki od nivoa/pragova.

Gde možeš iskoristiti popuste?

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupovine na web shop-u. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvobitnu cenu.
 

Budi u toku s najnovijim informacijama

Potpisivanjem pristupnice postaješ korisnik Leco loyalty kartice, usaglašavaš sa svim uslovima navedenih pravila te pristaješ da primaš promotivne i informativne materijale modne kuće Leco.

 

Opšti uslovi za izdavanje i upotrebu programa lojalnosti

 1. Uslovi definišu izdavanje i upotrebu kartica lojalnosti, čiji je izdavalac i vlasnik LE-CO d.o.o. Tome Živanovića 79, 35250 Paraćin, Šifra delatnosti: 4645, Matični broj: 17253476, PIB: 100876079.
 2. Korisnik kartice je punoletno lice, koje je popunilo pristupnicu za dobijanje kartice lojalnosti, koja je dostupna na veb-stranici www.leco.rs.
 3. Prodaja robe u okviru programa lojalnosti predstavlja poseban prodajni podsticaj gde Leco pod jasno definisanim uslovima određenim pogodnostima nagrađuje kupce za njihovu vernost.
 4. Bonitetni period u kome se sabiraju vrednosti kupovine traje12 meseci od trenutka kada se stekne uslov za navedeni nivo.
 5. Kartica lojalnosti se izdaje na ime i samo je ovlašćeni korisnik može koristiti i ostvarivati popust po tom osnovu.
 6. Ukoliko karticu lojalnosti ne koristi ovlašćeni korisnik, čije je ime naznačeno na kartici, popust neće biti obračunat, a ukoliko postoje učestali pokušaji nepravilnog korišćenja kartice lojalnosti, Leco zadržava pravo da karticu lojalnosti blokira, nakon upućenog upozorenja korisniku kartice.
 7. Ukoliko Leco primeti da se kartica koristi neovlašćeno ili da je došlo ili dolazi do zloupotrebe kartice, ima pravo da konkretnu karticu blokira.
 8. Leco zadržava pravo izmene uslova korišćenja, što korisnik može proveriti pregledom uslova korišćenja na veb-stranici www.leco.rs
 9. Podaci o ličnosti korisnika kartice se obrađuju u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, što je definisano Politikom privatnosti Leco-a.
 10. Leco napominje da se kupovine na karticu lojalnosti ne mogu ubeležiti naknadno, već samo tokom stvarnog procesa kupovine.