Leco se bavi uvozom proizvoda iz Velike Britanije, Italije, Poljske, Južne Koreje, Indije, Turske, Bugarske i drugih zemalja, a zatim njihovom distribucijom u Srbiji. Pored globalno popularnih, radimo i distribuciju brendova poznatih domaćih i regionalnih kompanija sa kojima imamo odličnu saradnju.

 

Teritoriju Srbije smo podelili na 10 celina, koje naši komercijalisti i stručni saradnici redovno obilaze, kako bi svaki klijent na terenu dobio adekvatnu podršku. Savremena logistika i moderna tehnologija, edukovan i iskusan tim ljudi i brza reakcija na želje i zahteve, svrstava naš tim među najkompetentnije na tržištu.

Snabdevamo širok spektar kupaca: od najvećih kozmetičkih sistema u zemlji (DM i Lilly), najvećih apotekarnih lanaca (Dr. Max), hipermarketa i velikih trgovačkih sistema preko parfimerija, pojedinačnih apoteka i kozmetičkih šopova do manjih marketa, kućnih hemija i kioska.

Naši kupci imaju mogućnost poručivanja robe uz podršku Leco komercijalista ili putem savremenog sistema B2B. Imamo više od:
3.000 aktivnih kupaca

5.000 proizvoda u asortimanu

400 isporuka dnevno

30 komercijalnih vozila

Prateći sveopšti proces digitalizacije i savremene forme komunikacije i obraćanja, trudimo se da budemo u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima, zbog čega je naš B2C i B2B servis dostupan 24/7. Pored pristupačnih cena, nudimo stalne popuste, akcije i poklone, posebno za već registrovane korisnike.

 

Deo uvoznog asortimana, za koji imamo ekskluzivne ugovore, izvozimo u zemlje okruženja i tako širimo svoju distributivnu mrežu. Cilj nam je da najveći svetski brendovi budu dostupni u celom regionu i zato za svoje partnere biramo renomirane uvoznike na susednim tržištima.