Dostava robe

Dostava robe koju ste poručili preko naše internet prodavnice vrši se putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije. Kurirska služba koja vrši isporuku je Daily Express zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa.

Rok isporuke

Ubrzo posle posle potvrde Vaše porudžbine, kreće status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu, koju ste popunili tokom popunjavanja podataka, dobićete obaveštenje o statusu Vaše porudžbine odnosno informacija o uspešnoj kupovini.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš prodavac.

Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Pošiljku na Vašu adresu donose kuriri Daily Expressa u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja će preuzeti pošiljku.

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Način plaćanja i cena isporuke

Plaćanje robe vrši se na dva načina:

  • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
  • Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

Cena isporuke za porudžbine veće od 3.000,00 din. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 300,00 din sa PDV-om.