Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST

TONERI,TONICI I ESENCIJE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Ako negujete lice, onda toneri, tonici i esencije treba da budu deo vaše kozmetike. 

Koja je razlika između tonika za lice, tonera i esencija?

  • Tonici za lice

Tonici su često sinonim za tonere, ali mogu imati nešto drugačiji sastav i svrhu. Tradicionalno, tonici su alkoholna ili vodena rastvora sa biljnim ekstraktima namenjeni za osvežavanje i stimulisanje kože. Tonici za lice mogu imati adstrigentna svojstva koja dodatno zatežu kožu i smanjuju vidljivost pora.

  • Toneri

Toneri su tečnosti koje se koriste nakon čišćenja lica kako bi uklonili preostale nečistoće i pripremili kožu za dalju negu. Oni balansiraju pH vrednost kože, zatežu pore i osvežavaju ten. Često sadrže sastojke poput hamamelisa, salicilne kiseline ili hidratantnih agensa koji ciljano deluju na specifične probleme kože.

  • Esencije

Esencije su visoko koncentrisane tečnosti bogate aktivnim sastojcima koje se nanose nakon tonera, a pre seruma. Njihova svrha je dubinska hidratacija, hranjenje kože i podsticanje regeneracije. Esencije često sadrže fermentisane sastojke, hijaluronsku kiselinu i vitamine koji prodiru duboko u kožu, pružajući joj blistavost i elastičnost.

Kada se koriste toneri, tonici, a kada esencije?

  • Toneri za lice

Toneri se koriste odmah nakon čišćenja lica, ujutro i uveče. Nanesite toner na pamučni tufer i lagano pređite preko celog lica, izbegavajući područje oko očiju. Ovaj korak uklanja preostale nečistoće i priprema kožu za dalje korake nege.

  • Tonici

Tonici za lice se takođe koriste nakon čišćenja, slično kao i toneri. Možete ih koristiti na isti način, ili ih jednostavno poprskati po licu za trenutni osećaj svežine. Ovi proizvodi su odlični za brzu revitalizaciju kože tokom dana.

  • Esencije

Esencije se nanose nakon tonera, pre seruma i kreme. Nekoliko kapi esencije nanesite na dlanove, a zatim lagano utapkajte u kožu. Esencije se koriste uglavnom u večernjoj rutini, ali se mogu koristiti i ujutro za dodatnu hidrataciju.

Uz našu široku ponudu kvalitetnih proizvoda, sigurno ćete pronaći savršene tonere, tonike i esencije koje će odgovarati vašem tipu kože i potrebama. Neka vaša koža zasija uz pravu negu!

Pre nego što iskoristite neki od ovih proizvoda, očistite lice adekvatnom umivalicom.