Kao potrošač imate pravo da odustanete od ugovora zaključenog na daljinu. Rok za odustajanje je 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena, bez navođenja razloga.Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način.

Obrazac za odustanak od ugovora preuzmite ovde.

PROCEDURA ZA ODUSTAJANJE

Kada preuzmete zahtev za odustajanje, popunite i potpišite. Zatim pošaljite na našu e-mail adresu webshop@leco.rs.

Po prijemu Vašeg e-maila prosledićemo Vam dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.

Potrošač je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao zahtev za odustajanje, proizvod se više ne moze vratiti.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju, pri čemu se mora priložiti i originalni račun.

Za slučaj odustanka od kupovine ovde saznajte način za POVRAĆAJ SREDSTAVA.

Troškove vraćanja robe i novca snosi potrošač, sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal. 

Troškove slanja robe radi njihove zamene, snosi kupac.