Pretraži sajt

Korejska kozmetika

Korejska kozmetika obuhvata širok spektar proizvoda. Ono što karakteriše korejsku kozmetiku jeste jedinstvena formulacija koja podrazumeva veće prisustvo aktivnih sastojaka u svakom pojedinačnom proizvodu. Moderna i funkcionalna pakovanja takođe doprinose njenoj popularnosti.

U našem korejskom kutku možete naći najveći izbor k-beauty proizvoda renomiranih proizvođača kao što su Mediheal, Frudia, Mizon, Baroness, Evermate, Skin 1004, Nacific, Kundal...

 

Korean Corner

Sačuvano u omiljne
6.875,00 RSD
Sačuvano u omiljne
6.195,00 RSD
Sačuvano u omiljne
6.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.475,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.442,50 RSD
8.885,00 RSD
Sačuvano u omiljne
4.335,00 RSD

K-log

15.
Dec
K-beauty
Zaposlene žene često balansiraju između poslovnih obaveza, porodičnih briga i ličnog vremena. Često zbog tempa koji nam nameću sve te obaveze prvo čega se lišimo je vreme koje smo nekada imale samo za nas.   
09.
Dec
K-beauty
U svetu brze kozmetičke evolucije, serumi su postali osnova adekvatne nege kože. Pitanje je - kako izvući maksimum iz ovih magičnih bočica i zašto su oni toliko važni?! Njihova lagana tekstura krije bogatstvo aktivnih sastojaka koji obećav...
13.
Jun
Blog
Iako nam vreme ne ide na ruku, imamo dobre vesti: Nema potrebe da idete na tropsko ostrvo kako biste dobili preplanuli ten. Zahvaljujući samopotamnjivanju, možete dobiti prelepu boju kože direktno iz udobnosti svog doma!
Maske za lice
Maske za lice

Jedan od 10 koraka korejske beauty rutine su sheet maske. Maska je izuzetne teksture načinjena od potpuno prirodnih celuloznih vlakana, gde vlakna maske savršeno prijanjaju na površinu kože, i pore popunjavaju svim neophodnim hranljivim sastojcima na efikasan način.  Korejska kozmetika ne bi mogla da se zamisli bez ovih maski. Svaki od k-beauty brendova koje zastupamo ima u ponudi ove maske.

Serumi

Serumi za lice su pravi predstavnici korejske kozmetike za negu lica. Serum je malo drugačiji vid nege lica. Jedna od razlika u odnosu na kremu je ta što ih koža mnogo lakše upija i koristi iz njih aktivne sastojke. Ono što serum za lice ima i od čega se sastoji su uglavnom aktivni sastojci na nekoj vodenoj bazi, bez dodataka koji bi mogli biti štetni po Vašu kožu. Jedan je od bitnijih koraka korejske beauty rutine.

Serumi