Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Samopotamnjivači ili solarijum?
Blog
04.07.2018.

Samopotamnjivači ili solarijum?

Preplanuo ten. Šta vam je bila prva asocijacija? Ako ste pomislile na solarijum, istog časa na njega zaboravite. Ako ste, kao ja, pomislile na leškarenje u udobnoj ležaljci, uz zvuk talasa na Baliju - nadam se da će se ostvariti i pošaljite razglednicu. Ali, ako vam je, kao meni, Bali samo pusta želja (bar za sada), daću vam najbolji odgovor na ovu našu malu igru asocijacije – SAMOPOTAMNJIVAČI.

Nema potrebe da budu tabu tema jer ste čule iskustva onih ne toliko veštih u nanošenju. Nema razloga ni da solarijum ili prekomerno izlaganje suncu budu vaš izbor kada imate alternativu koja ne nanosi nikakvu štetu koži!

Znamo da je UV zračenje na mnogo načina pogubno za naše zdravlje i lepotu. Isto tako, znamo koliko je preplanuo ten atraktivan i ne, ne moramo da ga se odreknemo. Tržište je puno preparata za samopotamnjivanje koji mogu da odgovore na svačije potrebe. Iako ima zaista mnogo proizvođača, brend koji ja preferiram je Sunkissed. Da, savršen naziv jer bez greške opisuje kako ten izgleda nakon upotrebe. Nakon što jednom probate, solarijum više uopšte neće postojati ni kao opcija. Evo i zašto:

  • Preparati za samopotamnjivanje su bezbedni za kožu.
  • Ukoliko su pravilno izabrani, daju koži isti izgled kao dugotrajno sunčanje, a ne izazivaju prevremeno starenje niti rizike od oboljenja. 
  • Rezultati su odmah vidljivi.
  • Štede vam vreme i novac. Novac uložen u kupovinu samopotamnjivača je manji od onog koji ćete potrošiti idući mesec dana u solarijum, a rezultate ćete videti mnogo brže.
  • Nanošenje obavljate u udobnosti svog doma i nema „kuvanja“ na visokim temperaturama.
  • Imate apsolutnu kontrolu nad intezitetom boje.

Ne znam za vas, ali meni je već prva stavka bila sasvim dovoljna kada sam istraživala o ovoj temi. Svakoj pravoj dami, nega i zdravlje moraju biti na prvom mestu. Zbog toga ću vam brzinski dati još par saveta za upotrebu samopotamnjivača, a detaljno video uputstvo pogledajte na ovom linku.

Izaberite nijansu i preparat koji odgovara vašem tenu. Sunkissed kolekcija ima preparate u obliku pene, losiona, ulja, spreja i gela. Pročitajte karakteristike i odlučite koji vam od ovih oblika najviše odgovara. Nijanse se kreću od light do dark i naravno, ukoliko ste svetlije puti počnite od light varijante kako biste postepeno dobijale preplanuo ten. Za najbolje rezultate koristite Sunkissed primer koji će ukloniti sve nečistoće, mrtve ćelije i hidrirati kožu kako bi obezbedio dugotrajniji ten. Tajna je da ga možete iskoristiti i za uklanjanje viška boje ili čišćenje ruku. Ipak, obavite sve kako treba – izbegnite fleke na rukama uz korišćenje rukavice. Mažite se pre spavanja, ali sačekajte da koža potpuno upije preparat pre oblačenja. Još jedan trik - delove sklone znojenju negujete bebi puderom kako biste osigurale trajnost boje i na tim delovima tela. Hidrirajte kožu redovno.

Budite preplanule, zavodljive i sigurne u sebe. Neka vas ovog leta sunce poljubi bez ijednog ožiljka!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara