Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
KUNDAL Pure Moist Body Mist 128ml White Musk
KUNDAL

KUNDAL Pure Moist Body Mist 128ml White Musk

Šifra artikla: 15819
Barkod: 8809568746519

Prefinjen mist za telo koji sadrži 52% provansalske ružine vode umesto prečišćene vode, sa obilnom količinom vitamina A i C koji koži daje vlagu i ishranu. Sadrži 19 različitih prirodnih ekstrakata i hijaluronsku kiselinu kao prirodni hidratant.Pruža osvežavajući i hidratantni efekat i dugotrajan i postojan miris. Pomaže u održavanju pH ravnoteže kože.

0,00 RSD
1.839,00 RSD
1.839,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Prefinjen mist za telo koji sadrži 52% provansalske ružine vode umesto prečišćene vode, sa obilnom količinom vitamina A i C koji koži daje vlagu i ishranu. Sadrži 19 različitih prirodnih ekstrakata i hijaluronsku kiselinu kao prirodni hidratant. Pruža osvežavajući i hidratantni efekat i dugotrajan i postojan miris. Pomaže u održavanju pH ravnoteže kože.

 

Zemlja proizvodnje: Koreja

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin, Tel/fax:035/562-999

Godina uvoza: 2023.

PAO period naznačen na ambalaži.

Pruža osvežavajući i hidratantni efekat i dugotrajan i postojan miris. Pomaže u održavanju pH ravnoteže kože.

Nanositi direktno na kožu, poželjno na čistu i suvu kožu.

Centipedia rose flowers, ethanol, BG, DPG, glycere-26, 1,2-hexandiol, glycerin, polyglyceryl myristate, betaine, sodium hyaluronic acid, honey extract, macademia seed extract, diaiwikyoku fruit extract, cha leaf extract, lemon fruit extract, hammeris extract, Swerichille Extract, Trapeza Extract, Rosemary Extract, Lazulaur Root Extract, Baobab Seed Extract, Sage Leaf Extract, Acai Palm Fruit Extract, Strawberry Fruit Extract, Swallow Flower Extract, Rose Extract, Arnica Flower Extract, Roman Chamisle Flower Extract, Polyglyceryl Laurate, Capriol Glycol, Ethyl Haxylheculus Xylheculus Glycerin, Fragrance

KUNDAL

Kundal je jedan od najprodavanijih brendova za negu kose i tela u Južnoj Koreji. Brend postoji od 2016. godine, kada su lansirali svoj poznati prirodni šampon i od tada nižu uspehe. Naziv je nastao kombinacijom reči „Kunst“, koja na Nemačkom znači umetnost, tajna tehnologija i reči „Kindal “, koja na Australijskom znači drvo makadamije. Ovom kombinacijom je dobijeno ime brenda „Kundal“ koje znači tehnologija kojom se prenosi zdravlje prirode. Nakon opsežnih istraživanja cilj im je bio da predstave proizvode, koji su usavršeni sa najboljim sastojcima i jedinstvenom tehnologijom. Njihova želja je da pruže kupcima najbolje proizvode u pogledu kvaliteta i efikasnosti. Neprekidno sprovode istraživanja kako bi postigli vrhunski kvalitet, traže najfinije sastojke u prirodi i trude se da isporuče svakom potrošaču maksimalnu vrednost proizvoda. U svojoj labaratoriji su istražili preko 2350 prirodnih mirisa, pažljivo birajući i razvijajući preko 50 u svojim proizvodima, kako bi pružili proizvode koje su u trendu i koji doprinose uživanju u svakodnevnom životu. Njihov asortiman obuhvata proizvode za sve generacije. Kroz dizajn koji prevazilazi ere, generacije i polove, Kundal poštuje različitost i žele da svi uživaju u njihovim proizvodima.

Karakteristika Vrednost
Kategorija BODY MIST
Brendovi KUNDAL
VRSTA PROIZVODA BODY MIST
Karakteristike DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Specifičnosti VEGAN
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Sekundarna Kategorija NEGA TELA I TRETMANI
Uzrast 16+

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14965
659,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14568
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Frudia What’s Wrong help sprej za problematičnu kožu tela-  Koža na leđima ...
1.169,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14567
98% čiste aloje u praktičnoj bočici u spreju, blago kiselkaste formule, za maksimalno o...
258,00 RSD
Ukupna ušteda 60%
645,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14566
Ovaj umirujući gel u spreju sadrži nisku pH vrednost, koji osetljivu, suvu kožu oživlja...
645,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14476
1.309,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BODY MIST 14475
1.309,00 RSD