Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
KUNDAL Honey&Macadamia Protein Treatment 500ml Baby powder
KUNDAL

KUNDAL Honey&Macadamia Protein Treatment 500ml Baby powder

Šifra artikla: 15813
Barkod: 8809809421052

Treatman za kosu sa mirisom bebi pudera je duboko hidratantni tretman koji povećava sadržaj vlage u kosi i čini je svilenkasto mekom. Tretman je obogaćen sa 29 prirodnih sastojaka i 6 biljnih ulja koja neguju kosu i daju joj predivan sjaj.

0,00 RSD
1.839,00 RSD
1.839,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Treatman za kosu sa mirisom bebi pudera je duboko hidratantni tretman koji povećava sadržaj vlage u kosi i čini je svilenkasto mekom. Tretman je obogaćen sa 29 prirodnih sastojaka i 6 biljnih ulja koja neguju kosu i daju joj predivan sjaj. 4.000 ppm meda i makadamije održavaju kosu hidriranom i zaključavaju vlagu u duboko u unutrašnjost dlake.Ultra nežna formula je pogodna za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose. 

Predivan miris pudera za bebe ostavlja kosu svežom tokom celog dana.

Zemlja proizvodnje: Koreja

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin, Tel/fax:035/562-999

Godina uvoza: 2023.

PAO period naznačen na ambalaži.

 

 

 

Treatman za kosu koji povećava sadržaj vlage u kosi i čini je svilenkasto mekom. Tretman neguje kosu i daju joj predivan sjaj. Ultra nežna formula je pogodna za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose. 

Naneti odgovarajuću količinu na vlažnu kosu, shodno dužini kose. Ostavite 3 do 5 minuta a zatim temeljno isperite.

Glycerin, alcohol denat., dipropylene glycol, myristyl alcohol, water, c13-15 alkane, steartrimonium chloride, cetyl ethylhexanoate, cetrimonium chloride, butylene glycol, propylene glycol, honey extract, macadamia ternifolia seed extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, camellia japonica seed oil, argania spinosa kernel oil, moringa oleifera seed oil, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed collagen, hydrolyzed keratin, hydrolyzed silk, moringa pterygosperma seed extract, salvia hispanica seed extract, foeniculum vulgare (fennel) seed extract, chenopodium quinoa seed extract, linum usitatissimum (linseed) seed extract, hydrolyzed barley protein, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed potato protein, hydrolyzed pea protein, hydrolyzed rice protein, hydrolyzed oat protein, glycine max (soybean) seed extract, houttuynia cordata extract, acorus calamus root extract, adansonia digitata fruit extract, paeonia suffruticosa root extract, laminaria japonica extract, hizikia fusiforme extract, milk protein extract, nelumbo nucifera root extract, camellia sinensis root extract, magnolia officinalis bark extract, silk amino acids, glycine, serine, glutamic acid, aspartic acid, leucine, alanine, lysine, tyrosine, phenylalanine, threonine, proline, valine, isoleucine, histidine, methionine, cysteine, panthenol, hydroxyacetophenone, caprylyl glycol, cetyl alcohol, citric acid, lauryl alcohol, arginine, 1,2-hexanediol, dipotassium glycyrrhizate, fragrance.

KUNDAL

Kundal je jedan od najprodavanijih brendova za negu kose i tela u Južnoj Koreji. Brend postoji od 2016. godine, kada su lansirali svoj poznati prirodni šampon i od tada nižu uspehe. Naziv je nastao kombinacijom reči „Kunst“, koja na Nemačkom znači umetnost, tajna tehnologija i reči „Kindal “, koja na Australijskom znači drvo makadamije. Ovom kombinacijom je dobijeno ime brenda „Kundal“ koje znači tehnologija kojom se prenosi zdravlje prirode. Nakon opsežnih istraživanja cilj im je bio da predstave proizvode, koji su usavršeni sa najboljim sastojcima i jedinstvenom tehnologijom. Njihova želja je da pruže kupcima najbolje proizvode u pogledu kvaliteta i efikasnosti. Neprekidno sprovode istraživanja kako bi postigli vrhunski kvalitet, traže najfinije sastojke u prirodi i trude se da isporuče svakom potrošaču maksimalnu vrednost proizvoda. U svojoj labaratoriji su istražili preko 2350 prirodnih mirisa, pažljivo birajući i razvijajući preko 50 u svojim proizvodima, kako bi pružili proizvode koje su u trendu i koji doprinose uživanju u svakodnevnom životu. Njihov asortiman obuhvata proizvode za sve generacije. Kroz dizajn koji prevazilazi ere, generacije i polove, Kundal poštuje različitost i žele da svi uživaju u njihovim proizvodima.

Karakteristika Vrednost
Kategorija BALZAMI I TRETMANI ZA KOSU
Brendovi KUNDAL
VRSTA PROIZVODA BALZAM
Karakteristike KLINIČKI DOKAZANO
Specifičnosti VEGAN
Glavna Namena OŠTEĆENA KOSA
Namena HIDRATACIJA
Sekundarna Kategorija TRETMANI I NEGA KOSE
Uzrast 16+
Vrsta proizvoda BALZAMI I TRETMANI ZA KOSU

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
CP1
CP-1 Đumbir box za oporavak kose sadrži: - CP-1 Purifyng šampon za kosu sa ...
1.999,00 RSD
Ukupna ušteda 50%
3.998,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Fantastični trio za negu kose i kože glave!
1.370,80 RSD
Ukupna ušteda 60%
3.427,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Maska intenzivno deluje na oštećenu kosu, eliminiše suvoću i lomljivost...
2.420,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Sa 3 vrste biljnih ulja, ovo parfemsko ulje za kosu balansira nivo ulja i vlage va&scar...
2.265,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Parfemsko ulje za kosu pogodno je za suve oštećene krajeve kose. Ulje hidrira k...
2.265,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Regenerator koji se ne ispira i popravlja oštećene vrhove kose i rešava ...
1.833,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Masil 8 Seconds Salon Super blaga maska za kosu za oslabljenu kosu dubinski vlaži, jača...
1.216,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tečna maska za kosu Masil 8 Seconds za volumen kose brzo obnavlja strukturu kose, jača ...
1.178,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Maska za kosu za brzo obnavljanje čini kosu mekom, glatkom, svilenkastom i vraća joj z...
1.178,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kundal Macadamia Ultra Pink Grejp serum za kosu sadrži visok procenat makadamije i 15 p...
1.839,00 RSD