Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Bezbrižan boravak u prirodi
Blog
07.08.2017.

Bezbrižan boravak u prirodi

Priroda blagonaklono ne deluje samo na stresom pogođenu odraslu populaciju već i na decu. Kraće putovanje, izlet ili boravak u prirodi ne samo da su značajni trenuci porodičnog druženja već su i odlična mesta za razvoj i zdrav rast vaših mališana.

Deca koja provode vreme u prirodi uče i važne životne lekcije. Zaprljaju li se, pokvase ili opeku koprivom, naučiće šta ih može povrediti ili na šta se mogu okliznuti ili pasti. Učenje u prirodnom ambijentu je imperativ ranog učenja kroz koje dete uči promatranjem, istraživanjem i isprobavanjem, a koje će zabaviti i zbližiti cijelu porodicu. Iako izlet u prirodu jeste poseban doživljaj za celu porodicu, za potpuni užitak u svim njenim blagodetima potrebno je i odgovarajuće se pripremiti.​

Ovi specijalni flasteri sa esencijama Citronele, Eukaliptusa i Geranijuma, ispuštaju prijatan miris, idealan za putovanja i aktivnosti na otvorenom. Zahvaljujući posebnom tehnologijom inkapsulacije u mikrosferu, arome prirodnih eteričnih ulja se često koriste i duže puštaju tokom vremena. Jednostavno zagrebite flaster svakih 20 minuta da razbijete mikrokapsule i obnavite efekat isparavanja mirisa.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara