Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Rutina nege nakon 50-te
K-beauty
20.02.2020.

Rutina nege nakon 50-te

Ako trenutno prolazite, ili ste već prošli kroz menopauzu, to može imati direktan uticaj na izgled i zdravlje vašem kože. Smanjivanje nivoa estrogena rezultira takođe manjom količinom kolagena, smanjenom elastičnošću i javljanju dehidratacije.

Drugi problemi na koži koji se javljaju u ovom periodu su tamne mrlje kao i sporiji oporavak ćelija. Ali! Postoji i pozitivan efekat: dolazi do smanjenja u lučenju sebuma.

Želećete da se fokusirate na proizvode koji vašu kožu čine punom, hidriranom, čvrstom, svetlijom i koji čuvaju zaštitnu barijeru kože. Imajući to na umu, u nastavku pročitajte naše predloge i preporuke proizvoda koje bi trebalo da koristite.

 

 

 

Čistač na bazi ulja

KLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml - ‘‘Crno ulje“ za dubinsko čišćenje pora na koži lica. Vitamini i minerali iz ovog ulja kontrolišu produkciju sebuma i umiruju vašu kožu. Koža nakon dubinskog čišćenja ostaje meka i hidrirana. Kvalitetan proizvod nakon kojeg se koristi i vodeni čistač predstavlja odličnu kombinaciju koja savšeno čisti lice i priprema za dalji tretman.

 

Čistač na bazi vode

PUREHEALS Propolis Foam Cleanser 100ml - Izuzetno nežno, bogato kremasto sredstvo za čišćenje sa propolisom temeljno čisti vaš svakodnevni make-up. Pena za čišćenje sadrži prirodni štit ekstrakta propolisa pčelinjeg meda koji čisti nečistoće sa kože bogatom i umirujućom penom. Održava kožu hidriranom dugo nakon čišćenja čineći je sjajnom i zdravom.

 

Tonik

Potreban vam je tonik za piling koji podmlađuje kožu. Slično je i kod osoba u četrdesetim, pa bismo vam preporučili PUREHEALS Centella Reviving Toner 125ml. On sadrži Centella asiaticu tako da koža izgleda ujednačeno, zdravo i čisto. Piling tonik izglađuje grubu i oštećenu kožu u svakodnevnom životu. Ekstrakti Centella asiatike hidriraju suvu kožu jačajući barijeru na koži. Ima dvostruku funkciju: sjaj kože i umanjenje bora.

 

Esencija

MEDIHEAL N.M.F Aquaring Effect Emulsion - Emulzija sa sposobnošću hidratacije, održava vašu kožu lica vlažnom i hidriranom, čuva njen prirodni balans, čineći je primetno glatkom i zdravom.

 


Serum

MIZON Collagen 100 30 ml sadrži 50% koncentrovanog kolagena. Najvažniji faktor za debeli sloj kože, kolagen, pomoći će u održavanju elastičnosti. Visoko obogaćeni morski kolagen je rešenje za zrelu i kožu iscrpljenu od spoljašnjeg štetnog okruženja.

CLIV Collagen Resurgence Laser Ampoule 30ml - „Ampula otpornosti“ sadrži 80% rastvora Kolagena, bogato hrani slabu i oštećenu kožu, dajući joj efekat hidratacije i elastičnost. Ampula sadrži rastvor kolagena i „nutritivnu kapsulu“, koji zajedno popunjavanju prostore između bora na koži. Takođe regeneriše i oštećenu kožu. „Nutritivne kapsule“ se tope i apsorbuju u koži, čineći je glatkom i sjajnom. Takođe sadrži ekstrakt biljke „Callus“ koji koži pruža neophodne nutrijente i hrani je. Ekstrakt lešnika ne samo da regeneriše oštećenu kožu, već ima i umirujući efekat na osetljivu kožu.


 

Sheet‘ maske

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate 23 gr - Hidrantna esencija u Joyful Time maska hidrira i prijatno poboljšava stanje vaše kože. Maska sadrži 100ppm ekstrakta voća. Maska od nara sadrži ekstrakt ploda nara koji pomaže u učvršćivanju i podizanju kože, pojačavajući njenu elastičnost i teksturu.

Mizon Joyful Time Essence Mask Aloe 23 gr - Hidrantna esencija u Joyful Time maska hidrira i prijatno poboljšava stanje vaše kože. Maska sadrži 10ppm ekstrakta lišća Aloe Barbadensis. Maska sa esencijom Aloe ima neverovatan efekat hidratacije na vašu kožu. Sheet maska sa esencijom Aloe nežno hidrira i umiruje kožu dajući joj zdrav izgled.

Mediheal E.G.T Timetox Ampoule Mask EX PL (Epidermal Growth Treatment – Tretman epidermalnog rasta) maska za lice protiv bora. Sastojci u borbi protiv bora kože lica, poput adenozina, acetil-heksapeptida-8, astaksantina i tokoferol – acetata zatežu i podižu opuštenu kožu lica dajući joj podmlađeni izgled. E.G.T. sačinjen od 53 amino kiselina i proteina, dobitnik je Nobelove nagrade za faktore stimulacije rasta epitelnih ćelija.


 

Krema za oči

MIZON Collagen Power Firming Eye Cream 25 ml - Regenerativna očna krema posebno je dizajnirana za slabu i ostljivu zonu oko očiju. Ova krema sadrži visoko koncentrovani kolagen koji podiže bore oko očiju, dok poboljšava elastičnost kože. Istovremeno vašu kožu čini hidriranom i glatkom

MIZON Snail Repair Eye Cream 25 ml - Podmladite kožu koristeći moćnu osobinu puževa. Izuzetno regenerišuće dejstvo na kožu sa 80% filtrata sekreta puževe sluzi mucin pomaže obnovi kože. EGF je jedna od ćelijskih komponenti koja počinje da se smanjuje posle 25 godine. Ova krema sadrži EGF i pomaže osetljivoj koži oko očiju, posebno sklonoj borama. Adenosin i Peptid su efikasni u zatezanju kože. 

 


Hidratantna krema

MIZON All In One Snail Repair Cream 75 ml - Izvanredan efekat u regeneraciji kože - 92% filtrata puževe sluzi, Mucin pomaže regeneraciji kože. Fina nega protiv bora adenozinom i peptidom, sertifikovani za anti-aging. Adenosin i peptid daju efekat učvršćivanja kože.

 

Krema za zaštitu od sunca

Najbolji način da se zaštitimo od nepoželjnog dejstva sunčeve svetlosti je doslednom upotrebom faktora za zaštitu od sunca. Čak i ako vaša šminka ima faktor za zaštitu od sunca u sebi, moraćete da nosite odgovarajući zaštitni faktor ispod toga. Zato, probajte CLIV REVITALIZING C 12PL STEMCELL BB CREAM - sadrži ekstrakt limuna koji prekriva nedostatke na koži i ujednačava ten. Takođe, sadrži ekstrakt kulture paradajza „Callus“ i puno različitih derivata vitamina koji kožu čine zdravom i prozračnom. Ima trostruku funkciju: daje blistav ten, protiv bora i protiv štetnih UV zraka. BB krema ujednačava ten kože i njegova bež boja daje koži potpuno prirodan izgled, bez ikakvih masnih tragova.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara