Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST

K-beauty

15.
Dec
K-beauty
Zaposlene žene često balansiraju između poslovnih obaveza, porodičnih briga i ličnog vremena. Često zbog tempa koji nam nameću sve te obaveze prvo čega se lišimo je vreme koje smo nekada imale samo za nas.   
09.
Dec
K-beauty
U svetu brze kozmetičke evolucije, serumi su postali osnova adekvatne nege kože. Pitanje je - kako izvući maksimum iz ovih magičnih bočica i zašto su oni toliko važni?! Njihova lagana tekstura krije bogatstvo aktivnih sastojaka koji obećavaju transformaciju kože iznutra. Ali hajde da vidimo, kako ih upotrebljavati da bi iz njih izvukli maksimalne koristi.
13.
Jun
K-beauty
Da li se osećate nelagodno i frustrirajuće zbog izgleda vaše kože na leđima? Da li vas bubuljice bole ili svrbe? Imate li ožiljke od njih?
10.
Apr
K-beauty
Sve više žena danas otkriva da godine ne moraju biti prepreka za izgled i osećaj mladosti! Mnogi ljudi danas veruju da godine nisu bitne i da se možemo osećati i izgledati mlađe nego što zaista jesmo. I zaista, uz pravilnu negu lica i tela, kao i zdrav način života, možemo postići sjajne rezultate.
27.
Dec
07.
Dec
K-beauty
Tamni krugovi, podočnjaci, oči pande - kako god to nazivali, priznajemo jesu frustrirajući. Postoji toliko mnogo krema, seruma, pa čak i maski koje tvrde da osvetljavaju podočnjake, ali da li zaista deluju?
22.
Nov
K-beauty
Pozivamo sve kombinovane / masne kože sa začepljenim porama i pojačanim lučenjem sebuma, sklone dehidrataciji - ovo je za vas!
03.
Nov
K-beauty
“Možete li mi objasniti razlike između seruma i ampula?“ Često pitanje koje dobijamo od vas pa smo rešili da mu se detaljnije posvetimo!
06.
Jul
K-beauty
Praktičan vodič u 15 koraka za ZDRAV, POSTOJAN, BRONZANI TEN! Taman ten i zdrava koža- savršen tandem! Moguće je…
05.
Apr
K-beauty
Suočavanje sa aknama na licu može biti dovoljno frustrirajuće, ali šta da radite kada i vaša leđa i ramena izbiju u nesnosne kvržice? Iako šminka može prikriti mrlje na licu, na ostalim delovima tela je manja verovatnoća da se to isto može uraditi. Ovo stanje može uticati na vaše samopouzdanje i pretvoriti nošenje haljina i majica bez rukava u pravu borbu.
28.
Feb
K-beauty
Poslednjih nekoliko godina, puževi su postali veoma popularan sastojak kozmetike, da budemo precizniji, njihova sluz je sastojak koji ima mnogo benefita za našu kožu.
24.
Jan
K-beauty
Kombinovana koža je jedan od najpopularnijih tipova kože. Saznajte kako da znate da li zaista imate taj tip kože i pročitajte naše savete o njenoj pravilnoj nezi.
10.
Jan
K-beauty
Poznavanje sopstvenog tipa kože je apsolutno neohodno kada je u pitanju nega lica. To nije samo prvi korak u izgradnji rutine, temelj na kojem počivaju režimi u odabiru i korišćenju proizvoda, već vam pomaže da na osnovu reagovanja kože izaberete najbolje moguće proizvode. A kada jednom utvrdite tip kože i rutinu koja vam odgovara, možete početi sa testiranjem proizvoda za još specifičnije probleme.
28.
Dec
K-beauty
Novi počeci su tako važni. A ako je početak netaknute nove godine koja vas pokreće da se promenite na bolje, samo napred! Znamo da će odlazak u teretanu, 5kg manje, putovanja, štednja, zauzeti mesto na vašoj listi novogodišnjih odluka, ali takođe bismo vas pozvali da na trenutak razmislite o svojoj koži.
21.
Dec
K-beauty
Verujte nam - iza ovog pravila stoji nauka! K-Beauty je poznat po svojim inovativnim formulacijama, primeni i tehnikama proizvoda. Govorimo o svemu, od maski natopljenim tonerima i serumima do trenutno popularnog tzv. “slugging”-a, odnosno natapanja kože debelim okluzivnim slojem odnosno vazelinom. Dakle, nije nikakvo iznenađenje činjenica  da će se korejske žene upustiti u testiranje novog pravila hidratacije, odnosno pravila hidratacije od 5 sekundi!
06.
Dec
K-beauty
Dizajniran da neguje, štiti i hidrira kožu, serum za lice je odličan sledeći korak nakon čišćenja i pre hidratacije. Dozvolite da vam predstavimo prednosti korišćenja seruma za lice i kako različite vrste seruma mogu koristiti vašoj koži.
23.
Nov
K-beauty
Stalno možemo da čujemo: „Hladno vreme može da isuši vašu kožu i učini  je grubom!“ Ali, kako se to zapravo dešava? Želimo da vam objasnimo kakav efekat zima može da ima na kvalitet vaše kože i kako možete sprečitu njenu suvoću i narušavanje važne hidratantne barijere.
09.
Nov
K-beauty
Korejska nega podrazumeva čak 10 koraka, koji iako na prvi pogled deluju preterano, i te kako imaju smisla.
01.
Nov
K-beauty
Kao što obično biva sa svim popularnim proizvodima, korejske maske za lice se mogu naći u različitim vrstama na tržištu. I baš zato što imate previše opcija pred sobom, morate malo proveriti i istražiti pre nego šo kupite neku korejsku masku. Hajde da zajedno pogledamo na šta je sve neophodno obratiti pažnju pre kupovine ovih proizvoda.
25.
Oct
K-beauty
Da li ste znali da tamni krugovi mogu biti genetski? Uprkos naporima da spojite osam sati sna, ljubičasti prstenovi ispod očiju nikako da nestanu. Ukoliko ih imaju vaši roditelji ili bake i deke onda razlog njihovog postojanja leži u genetskoj osnovi, odnosno reprodukciji melanina ili strukture kostiju.