Tražimo novu zvezdu koja će se pridružiti našem #kbeauty timu, spremnu da podeli svoja iskustva o korejskim bestsellerima i novitetima! Iskoristi šansu da postaneš K-BEAUTY ZVEZDA komapnije LECO i da uživaš svakog meseca u omiljenoj kozmetici!

 

 

Šta dobijaš?

Svakoga meseca u narednih godinu dana, očekuje te K-beauty paket sa najrazličitijim korejskim proizvodima za negu lica i tela. Ono što je tvoja jedina obaveza je da svoje iskustvo i kreativnost podeliš na društvenim mrežama!

Ko se može prijaviti?

  • Ukoliko si osoba koja želi da unapredi svoju rutinu nege, da isprobaš nove proizvode i preneseš svoja iskustva drugima
  • Voliš da se fotografišeš, snimaš, objavljuješ postove, story-ije, reel-ove na društvenim mrežama
  • Imaš preko 1000 pratilaca

 

P R I J A V I  S E!

 

KAKO? Vrlo jednostavno, u 2 koraka:

  1. Objavi na svom profilu bilo koji korejski proizvod/e iz našeg asortimana u vidu posta ili reel objave. Možeš snimati svoju rutinu, uslikati teksturu proizvoda, predstaviti svoj omiljeni proizvod iz našeg asortimana. Na fotografijama se možeš naći i ti i tvoje društvo, ne postavljemo nikakava ograničenja u tvojoj inspiraciji niti mašti.
  2. Ono što je potrebno još da uradiš je da taguješ profile leco_rs i korejska_kozmetika i obavezno koristiš #kbeautyzvezda

 

I to je to, ulaziš u odabir K-BEAUTY ZVEZDE kompanije LECO!

Prikupljamo vaše kreativne ideje do 14.01.2024., a pobednika proglašavamo 16.01.2024.

Ulazimo zajedno u uspešnu 2024.godinu!