Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
MIZON Snail Repair Intensive ampule i All In One Snail Repair krema
MIZON Snail Repair Intensive ampule i All In One Snail Repair krema
K-beauty
09.06.2021.

MIZON Snail Repair Intensive ampule i All In One Snail Repair krema

Puževa sluz je čudotvoran sastojak koji smo koristili bezbroj puta i veoma nam prija. Preparate na bazi puževe sluzi najčešće koristimo kada je toplo, jer su lagani i zbog većeg izlaganja suncu ne bi trebalo koristiti aktivne supstance u visokoj koncentraciji, a osim toga utiče na hiperpigmentacije, kojima sam sklona. Mucin je dobro izbalansirana i efikasna materija pogodna čak i za osetljivu kožu.

 

 

Kozmetiku sa puževom sluzi mogu primenjivati sve starosne grupe u cilju regeneracije kože, kao dnevnu ili noćnu negu, na celo lice ili na ciljana područja (samo na T-zonu ili na bubuljicu), a posebno će prijati masnoj i mešovitoj koži. Ona se koristi za tretman ožiljaka, negu i hidrataciju kože, negu problematične kože i ublažavanje ožiljaka i fleka posle akni i bubuljica, tretman bora, vrlo blag hemijski piling, smanjivanje crvenila i iritacije posle brijanja i kozmetičkih procedura.

Mizon je brend poznat po jednostavnim i delotvornim formulacijama, a njihova linija na bazi puževe sluzi je bestseler. Pored mucina u vrlo visokoj koncentraciji tu su peptidi i adenozin sa antiejdžing dejstvom i mnogi biljni ekstrakti.

 

Ampule ili serum morate imati kada dođete u određene godine, jer su to najkoncetrovaniji preparati i samim tim najdelotvorniji. Značajna je razlika sa i bez njih.

Njihova vodenasta tekstura isporučuje aktivne komponente, u ovom slučaju mucin u koncentraciji od 80%, epidermalni faktor rasta, više vrsta peptida od kojih i bakarni. Tapkanjem se podstiče apsorpcija.

 

 

Tekstura krem-gela je san svake osobe masne kože. Lagana, brzo upijajuća, karakteristično lepljiva, ali ostavlja nelepljivu, finu, svilenkastu završnicu, a upijanje se podstiče tapkanjem, ne klasičnim mazanjem. 92% ove kreme čini puževa sluz, vode nema.

Obično su antiejdžing kreme masne i kao vlasnik jedne masne kože imam problem da nađem preparat od koga se ne prosijam za par sati, pogotovo kada se nanese više slojeva, ali ova kombinacija je savršena, kako kao podloga za šminku, tako za vrelu letnju noć, kada sve smeta. Ni ampule, ni krema ne sadrže mirise, pa je mogućnost iritacije svedena na minimum.

Mizon platnene maske su vredne pažnje i jako su povoljne cene. Izrađene su od prijatnog tencela koji lepo prijanja. Maska nar je natopljena laganom esencijom, blagog mirisa, lepo osvežava i hidrira.

Sadrži ekstrakt nara bogat vitaminom C, centele koja umiruje, alantoin, hidrolizovani kolagen, natrijum-hijaluronat. Nanosi se na očišćenu kožu, posle tonika, drži dvadesetak minuta, utapka i nastavlja sa rutinom.

Da li ste koristili Mizon? Vaš utisak?

NAPOMENA

Mizon i još mnogo poznatih korejskih brendova korejske kozmetike možete kupiti na onlinekozmetika.com.

 

Izvor: Beauty Axiom https://beautyaxiom.com/2020/04/26/mizon-snail-repair-ampule-all-in-one-snail-repair-krem-i-maska-nar/

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara