Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
KUNDAL Macadamia&Sugar Body Scrub 550ml White Musk
KUNDAL

KUNDAL Macadamia&Sugar Body Scrub 550ml White Musk

Šifra artikla: 15818
Barkod: 8809568748995

Piling za telo sastoji se od 46% finog šećera i granula semenki kajsije za nežno uklanjanje mrtvih ćelija kože i sebuma. Shea puter u formuli obezbediće da koža bude hidrirana i meka nakon upotrebe. Piling ima neodoljivi miris koji dugo ostaje na koži.

0,00 RSD
2.759,00 RSD
2.759,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Piling za telo sastoji se od 46% finog šećera i granula semenki kajsije za nežno uklanjanje mrtvih ćelija kože i sebuma. Shea puter u formuli obezbediće da koža bude hidrirana i meka nakon upotrebe. Piling ima neodoljivi miris koji dugo ostaje na koži.

 

Glavni sastojci: 

- Ulje semena makadamije (Macadamia Zaadolie): Bogato umirujućim i hranljivim masnim kiselinama kao što su oleinska kiselina i linoelna kiselina, plus ređa palmitoleinska kiselina. 

 

 

 

Zemlja proizvodnje: Koreja

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin, Tel/fax:035/562-999

Godina uvoza: 2023.

PAO period naznačen na ambalaži.

Piling za telo za nežno uklanjanje mrtvih ćelija kože i sebuma. Shea puter u formuli obezbediće da koža bude hidrirana i meka nakon upotrebe.

Naneti piling na vlažnu kožu i kružnim pokretima masirati kožu. Isprati mlakom vodom

Sucrose 2 t-Butyl Alcohol Glycerin Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract C12-14 Pareth-12 Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract Euterpe Oleracea Fruit Extract Silica Macadamia Ternifolia Seed Extract Oh Blueberry Blueberry Fruit Extract Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(5,000ppm) Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract Hydroxyacetophenone Rubus idaeus (Raspberry) Fruit Extract Phyllanthus Emblica Extract Dipropylene Glycol Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder Fragaria Vesca (Strawberry) Leaf Extract Caprylyl glycol Fragaria Chiloensis (Strawberry! Fruit Extract Polyacrylate Crosspolymer-6 Dipotassium Glycyrrhizate Persea Gratissima (Avocado) Oil 100 ppm) 1,2-Hexanediol Water Pink Pomegranate Fruit Extract White Strawberry Fruit Extract Macadamia integrifolus Seed Oil100 ppm

KUNDAL

Kundal je jedan od najprodavanijih brendova za negu kose i tela u Južnoj Koreji. Brend postoji od 2016. godine, kada su lansirali svoj poznati prirodni šampon i od tada nižu uspehe. Naziv je nastao kombinacijom reči „Kunst“, koja na Nemačkom znači umetnost, tajna tehnologija i reči „Kindal “, koja na Australijskom znači drvo makadamije. Ovom kombinacijom je dobijeno ime brenda „Kundal“ koje znači tehnologija kojom se prenosi zdravlje prirode. Nakon opsežnih istraživanja cilj im je bio da predstave proizvode, koji su usavršeni sa najboljim sastojcima i jedinstvenom tehnologijom. Njihova želja je da pruže kupcima najbolje proizvode u pogledu kvaliteta i efikasnosti. Neprekidno sprovode istraživanja kako bi postigli vrhunski kvalitet, traže najfinije sastojke u prirodi i trude se da isporuče svakom potrošaču maksimalnu vrednost proizvoda. U svojoj labaratoriji su istražili preko 2350 prirodnih mirisa, pažljivo birajući i razvijajući preko 50 u svojim proizvodima, kako bi pružili proizvode koje su u trendu i koji doprinose uživanju u svakodnevnom životu. Njihov asortiman obuhvata proizvode za sve generacije. Kroz dizajn koji prevazilazi ere, generacije i polove, Kundal poštuje različitost i žele da svi uživaju u njihovim proizvodima.

Karakteristika Vrednost
Kategorija PILING ZA TELO
Brendovi KUNDAL
VRSTA PROIZVODA PILING
Karakteristike VEGAN
Specifičnosti BEZ ALKOHOLA
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena HIDRATACIJA
Sekundarna Kategorija NEGA TELA I TRETMANI
Uzrast 16+

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ekuilibra® Sculpting Salt piling je specijalna mešavina morske soli, prirodn...
1.755,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Equilibra piling gel na bazi aloe je specijalna mešavina morske soli, prirodnih ...
1.835,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Neverovatan gel za čišćenje problematične kože tela, očistiće i regenerisati kož...
2.036,30 RSD
Ukupna ušteda 30%
2.909,00 RSD
Sačuvano u omiljne
AFRODITA NOURISH GOLD piling za telo sa šećerom sa primamljivim mirisom vanile k...
1.079,00 RSD