Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
08.12.2016 - Beograd
08.12.2016 - Beograd
Aktuelnosti
01.10.2023.

08.12.2016 - Beograd

Srbija je prva zemlja u regionu zapadnog Balkana koja ima nacionalni Indeks odgovornog poslovanja (CSR indeks),  glavni je zaključak sa  sedmog CSR foruma. Ovogodišnji CSR forum, u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje, okupio je relevantne predstavnike državnih institucija, kompanija, ali i ugledne goste iz inostranstva – predstavnike radnih grupa Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, kao i iz nemačke nacionalne mreže biznisa i lokalnih neprofitnih organizacija posrednika. 

Na proglašenju prve nacionalne liste kompanija plasiranih na Indeksu odgovonog poslovanja obratila se Katarina Obradović-Jovanović, pomoćnica ministra privrede, Laura Pavlović u ime USAID Kancelarije za ekonomski i demokratski razvoj, kao i David Litgou, predsednik NALED-ovog Etičkog komiteta.
Na listi Indeksa odgovonog poslovanja našlo se 20 kompanija kojima su ovom prilikom uručena priznanja, među njima našla se i kompanija Leco.

Leco je ponosni nosilac specijalnog priznanja za rezultate postignute u procesu prvog nacionalnog CSR indeksiranja. Uspeli smo da se svrstamo među lidere društveno odgovornog poslovanja u Srbiji i pridružili kompanijama koje su zadovoljile veoma visoke kriterijume u implementaciji standarda društvene odgovornosti u svom poslovanju i time zaslužili mesto na prvoj nacionalnoj listi CSR indeksiranih kompanija.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara