Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Leco na Belgrade Fashion Week-u
Leco na Belgrade Fashion Week-u
Aktuelnosti
09.10.2023.

Leco na Belgrade Fashion Week-u

26.oktobar – 02.novembar 2018.

 

Kao godinama unazad,  i ove godine je, već tradicionalno,  na više atraktivnih lokacija u našoj prestonici,

održana 44. Beogradska nedelja mode – Belgrade Fashion Week.

Jedna od tema i inspiracija za strane umetnike i kreatore , učesnike ovogodisnjeg BFW-a, bila je zemlja „jutarnjeg mira“ – Koreja – njena umetnost,moda, i korejski umetnici i kreatori.

 

Kao gosti Ambasade Republike Koreje i u saradnji sa Korejskom agencijom za promociju trgovine i investicija – KOTROM, Leco je predstavio deo svog ekskluzivnog asortimana brenda Mediheal poreklom iz Koreje, na Beogradskoj nedelji mode.

26 i 27. Oktobra u prostorijama Belexpo centra u Beogradu, Leco je imao priliku da predstavi korejske maske za lice brendova Mediheal i Baroness.

 

Poznato je da je Koreja zemlja „vodilja“ u inovacijama u kozmetici i kozmetickoj tehnologiji, te da se u Koreji jako polaže na negu i lepotu kože.

Mediheal je korejski i svetski vodeći brand u kozmetici, sa posebnim prvim mestom u svetu u tehnologiji izrade i kvalitetu tzv. „Sheet maski za lice“,

koje su sada  postale dostupne i na našem tržištu zahvaljujući Kompaniji „Leco“ koja je njihov ekskluzivni uvoznik.

Posetioci BFW-a su mogli da se uvere u kvalitet ovog brenda, a srpsko tržište kozmetike, priliku da ide u korak sa Evropom i svetom, i stupi jedan korak ispred , u svakodnevnoj „ beauty rutini i nezi „.

 

Zahvalnost dugujemo i Organizatoru Beogradske Nedelje Mode  – Modnom studiu „Click“ na čelu sa idejnim tvorcem i autorom projekta, direktorom Nenadom Radujevićem, koji je,

zahvaljujući maštovitom, edukativnom i često vizionarskom pristupu modi, omogućio da naše predstavljanje Korejske kozmetike bude u skladu sa postavkom ove prestižne manifestacije.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara