Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
LECO na Danima srpsko - korejskog prijateljstva
LECO na Danima srpsko - korejskog prijateljstva
Aktuelnosti
09.10.2023.

LECO na Danima srpsko - korejskog prijateljstva

U duhu već tradicionalno dobrih prijateljskih i poslovniih odnosa, koje Srbija i Koreja neguju već 30 godina, kompanija  “Leco” je ove jeseni bila pozvana od strane Ambasade Republike Koreje i njihove Agencije za poslovna ulaganja i investicije – KOTRE, da bude gost i prisustvuje svečanosti  povodom Nacionalnog praznika – Dana Republike Koreje, održanoj 07. oktobra 2019. godine, u Hotelu Hayat Regency, u Beogradu.

 

Među brojnim zvanicama iz visokih zvaničnih krugova Ambasada raznih država, kao i srpskih zvanica iz diplomatskog kora, crkve i javnog i kulturnog života, “Leco” , kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji  koje neguju i jačaju privrednu saradnju sa ovom istočnoazijskom državom na polju korejske kozmetike i njene promociije u Srbiji, imao je čime da impresionira zvanice, na svom izlagackom štandu.

 

Renomirani i svetski poznati i popularni korejski kozmetički brendovi za negu, poput brendova Mediheal, Mizon, Frudia, Cliv, Pure Heals, Klairs, By Wishtrend…impresivnog sastava i kvaliteta, izrađeni posebnim visokotehnološkim postupcima, a od potpuno prirodnih sastojaka, što ih i izdvaja i čini posebnim, našli su se na “Leco” štandu, i okupirali pažnju zvanica.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara