Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Italijanska Equilibra prvi put u Srbiji
Italijanska Equilibra prvi put u Srbiji
Aktuelnosti
09.10.2023.

Italijanska Equilibra prvi put u Srbiji

Komora italijansko-srpskih privrednika pripada svetskoj mreži od ukupno 79 italijanskih privrednih komora u inostranstvu (Assocamerestero), prisutnih u ukupno 56 zemalja sa 140 kancelarija i preko 18.000 članica.

Prenosimo Vam u celosti objavu sa njihovog sajta:

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je naš član kompanija Leco, prateći svetske trendove i inovacije u oblasti dijetetskih suplemenata, sklopila ugovor o poslovnoj saradnji sa renomiranom italijanskom kompanijom Equilibra, koja je deo svetskog giganta Unilever.

Leco je domaća kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi uvozom, distribucijom i izvozom široke palete kozmetičkih preparata kao i dijetetskih suplemenata – dodataka ishrani i medicinskih sredstava. Leco je sinonim za kvalitet, ažurnost, tačnost i preciznost, prepoznat od strane kako domaćih tako i inostranih partnera.

Equilibra je kompanija osnovana u Italiji i predstavlja lidera na tržištu dijetetskih suplemenata.

Equilibra dodaci ishrani imaju prestižnu poziciju u oblasti prirodnih preparata za očuvanje zdravlja i lepote kože, poboljšanje imuniteta, detoksikaciju, smirenje i opuštanje – relaksaciju, i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja celog organizma. Ovi dijetetski suplementi imaju blagotvorno dejstvo u svim životnim dobima i pozitivan učinak na zdravlje celog organizma, te su stoga namenjeni širokoj grupi korisnika različitog pola i starosne strukture.

Iz kompanije Leco poručuju: “Srećni smo i zadovoljni što smo uspostavili partnerske odnose sa kompanijom izuzetnog renomea. Iskreno verujemo i nadamo se da će naša poslovna saradnja biti plodonosna za obe strane, te da ćemo još dugo sarađivati proširujući sfere naših partnerskih odnosa na što više polja delovanja.”

Radujemo se lansiranju jednog izuzetnog italijanskog brenda u Srbiji, i nadamo se uspehu!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara