Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
K-Beauty fenomen - event u organizaciji Leco kompanije i IWC
K-Beauty fenomen - event u organizaciji Leco kompanije i IWC
Aktuelnosti
09.10.2023.

K-Beauty fenomen - event u organizaciji Leco kompanije i IWC

Kompanija Leco je u saradnji sa IWC-om (Internacionalni klub žena) uz podršku Kotre (Korejska agencija za trgovinu i razvoj), Ambasade Republike Koreje i Srpsko-korejskog informatičko-pristupnog centra, organizovala još jedan uspešan event na temu K-Beauty trenda i popularnih korejskih brendova. Promocija je održana 30.09. u SKIP centru i tom prilikom smo ugostili skoro 90 učesnika koji su imali priliku da se bliže upoznaju sa Leco kompanijom, K-Beauty rutinom i popularnim korejskim proizvodima iz našeg asortimana.

Event je otvorila predsednica IWC-a Mrs. Eun Hai Kim, nakon nje se ispred Ambasade Republike Koreje obratila Mrs. Jinsook Shin, a zatim i direktor Kotre Srbija Mr. Kisang Hwang. Dobrodošlicu je poželela i Mrs. Lidija Leković, osnivač i generalni direktor Leco kompanije, nakon čijeg izlaganja je otpočela prezentacija, najpre o samoj kompaniji i korejskoj kulturi, a zatim i o 10 koraka rutine nege, prepoznatljivom K-Beauty simbolu.

Po završetku prezentacije, gostima je u lobiju prelepog SKIP centra poslužena tradicionalna korejska hrana i piće, a zatim je nastupio najinteresantniji deo dana. U prostorijama gde su na zanimljivim štandovima izloženi proizvodi brendova Mediheal, Mizon, Moremo i Frudia, kompanija Aksennt je svojim aparatima vršila testiranje stanja kože naših gostiju, a zatim su na osnovu dobijenih rezultata, sjajni kozmetolozi davali preporuke o odgovarajućim preparatima i rešenjima za eventualne probleme. Pored saveta i korisnih informacija, svi učesnici su dobili prelepe poklone, a nadamo se da sa ovog druženja nose i nezaboravne utiske.

Zaista smo uživali u prijatnoj atmosferi, bilo nam je posebno zadovoljstvo da okupimo ovoliko izuzetnih ljudi na jednom mestu i pričamo o našoj omiljenoj temi i K-Beauty fenomen.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara