Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
LECO- Gde edukacija zaposlenih nije samo formalnost, već putovanje  samootkrića i rasta!
LECO- Gde edukacija zaposlenih nije samo formalnost, već putovanje  samootkrića i rasta!
Aktuelnosti
13.12.2023.

LECO- Gde edukacija zaposlenih nije samo formalnost, već putovanje samootkrića i rasta!

Leco svet, gde se svakodnevne aktivnosti ne svode samo na posao, već na zajedništvo, rast i ispunjenje snova! Naša priča nije samo o kozmetici, to je priča o ljudima koji su maksimalno posvećeni zajedničkom uspehu.

Kroz dve decenije putovanja, Leco je postao dom za one koji ne samo da rade, već žive svoje snove. Ono što nas ističe je ne samo naša posvećenost klijentima i vrhunskim proizvodima već i investiranje u naše najvrednije bogatstvo - naše zaposlene.  Posvećeni smo ulaganju u naše zaposlene, jer verujemo da svako od nas ima nešto jedinstveno da ponudi.

U sektoru nabavke, nisu samo proizvodi koje vam donosimo, to su priče i stručnost koje nosimo sa svakim izazovom. U marketingu, inspirišemo jedni druge stvarajući nešto što dodiruje srca naših kupaca. Finansijski sektor nije samo o brojkama, to je o osiguranju stabilnosti koja nam omogućava da sanjamo još veće. Prodaja nije samo o transakcijama, to je povezivanje sa ljudima i pružanje iskustava vrednih poverenja.


Naši zaposleni nisu samo radnici, oni su porodica koja podržava jedne druge u svim usponima i padovima!

Razumemo da je u dinamičnom svetu kozmetičke industrije neophodno držati korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama. Zbog toga organizujemo redovne treninge, seminare i radionice kako bismo osigurali da naš tim uvek bude korak ispred.

Sticanje novih znanja i veština čini naše zaposlene konkurentnima! Kroz kurseve, edukacije, seminare, gradimo mostove koji spajaju zaposlene na ličnom i profesionalnom nivou, prateći moderna strujanja koja oblikuju našu industriju!

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara