Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Projekat K-beauty zvezda za 2024.godinu  uspešno je realizovan!
Projekat K-beauty zvezda za 2024.godinu  uspešno je realizovan!
Aktuelnosti
14.03.2024.

Projekat K-beauty zvezda za 2024.godinu uspešno je realizovan!

Kompanija Leco, vođena idejom širenja čarolije korejske lepote i nege kože, drugu godinu za redom uspešno je realizovala projekat "K-beauty zvezda".

Ovaj projekat predstavlja našu posvećenost zajednici ljubitelja kozmetike i želju da pružimo priliku istinskim entuzijastima da istraže raznovrsnost korejskih proizvoda potpuno besplatno, svakog meseca, tokom cele godine.

Koja je ideja K-beauty projekta?

Sama ideja projekta K-Beauty zvezda je da svake godine odaberemo iskrene ljubitelje skincare nege, bilo da je njihova rutina nege napredna ili tek početna i potrebna joj je podrška. Odabrane zvezde korejske kozmetike u toku cele godine, svakog meseca dobijaće potpuno besplatno narazličitije pakete korejskih proizvoda iz našeg širokog i bogatog asortimana.

Imaće priliku da unaprede svoju rutinu, da isprobaju proizvode koje su možda oduvek želeli, da ih testiraju i što je još važnije da potpuno ISKRENO iznesu svoja mišljenja i utiske o njima!

Moramo priznati da su nas odaziv i veliko interesovanje iznendili i stavili nas pred težak zadatak: Koga izabrati?! Naravno, nismo mogli da se odlučimo za jednu ili dve zvezde korejske kozmetike. Nakon detaljne analize svih prijavljenih, krije se pažljivi odabir četiri izuzetne devojke, novih zvezda korejske kozmetike za 2024. Godinu!

Predstavljamo vam naše K-Beauty zvezde:

  • Ana Marija, "veseli plamičak" u svetu K-beauty - diplomirani ekonomista i umetnica plesa, pevanja i humorističnog sadržaja.
  • Maja Vasić, stručnjak za šminkanje i YouTube zvezda s čarobnim trenucima širom društvenih mreža.
  • Željka Pavlović, master inženjer elektrotehnike koja je pronašla strast u šminkanju i posvećena umetnosti šminkanja.
  • Danijela Češljarov, diplomirani profesor sporta i fizickog vaspitanja, sportski stručnjak, sa velikom disciplinom i jakim karakterom.

Ove talentovane dame - Ana Marija, Maja Vasić, Željka Pavlović i Danijela Češljarov, postale su počasni članovi naše zajednice korejske kozmetike.. 

Njihova misija: Istraživanje proizvoda i deljenje utisaka

Njihova misija tokom godine je ne samo istraživanje proizvoda naših mnogobrojnih brendova poput Mizon, Laneige, Mediheal, Dr Jart, Frudia, Hairburst, Mizon, Torriden, Moremo, Numbuzin, već i što je još važnije deljenje iskustava sa vama.

Pratite njihove profile na Instagramu i uživajte u otkrivanju tajni korejske kozmetike kroz njihove oči:

  • Ana Marija: @veseli_plamicak
  • Maja Vasić: @mash_beauty
  • Željka Pavlović: @makeup.pavloviczzz
  • Danijela Češljarov: @cesljarovdanijela

Koliko je ovaj projekat važan pokazuje činjenica ga je podržala KOTRA, Korejska agencija za promociju trgovine i investicija. I ne samo to – prošlogodišnja K-beauty zvezda prisustvovala je raznim događajima u organizaciji kompanije Leco, ali i korejske ambasade, pa je bila na prijemima u korejskoj ambasadi, koncertima i predstavama korejske kulture, što očekuje i ovogodišnje pobednice.

Ove četiri K-beauty zvezde nisu samo deo kampanje; one su lice iskrenosti u svetu koji žudi za pravim pričama. Zajedno, gradimo most ka iskrenim recenzijama i očuvanju poverenja između vas i brendova.

Hvala vam što ste deo naše Leco porodice!

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara