Pretraži sajt
47. Derma Fasus
47. Derma Fasus
Aktuelnosti
28.05.2024.

47. Derma Fasus

47. farmaceutski susreti na temu iz oblasti zdravlja i nege kože - Dermo FASUS, održani su 17. maja 2024. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više od 500 prisutnih farmaceuta, lekara i ostale stručne javnosti,  imalo je priliku da svoje znanje obogati novim saznanjima iz oblasti nege i zdravlja kože.

Izuzetno posećen izložbeni deo i ovog puta je bio glavno mesto razmene iskustava između farmaceutske industrije i apotekarske prakse.

Leco štand je, već tradicionalno, svojom izuzetno impresivnom postavkom, globalnim inovacijama vezanim za K- Beauty koncept zdravlja, nege i lepote kože, te saradnjom sa Ambasadom Republike Južne Koreje, i njihovim departmentom za poslovne investicije, KOTROM, plenio pažnju posetilaca.

Veliki broj posetilaca mogao je čuti stručne i profesionalne savete vezane za negu i očuvanje zdravlja kože, i videti svetske kozmetičke trendove u ovom segmentu.

Velika čast i zadovoljstvo nam je bilo ugostiti i samog Ambasadora Republike Južne Koreje, Jaewoong LEE i Generalnog Direktora KOTRE, Yongjin Lee.

 

Misija nam je da kontinuirano podižemo lestvicu ljudske svesti o nezi, zdravlju i lepoti, da sebi i drugima damo zadatak da uvek idemo u korak sa najkvalitetnijim  i  najinovativnijim globalnim otkrićima u svetu kozmetičke industrije.

 

Izuzetna posećenost i zainteresovanost publike još jednom su svrstali FASUS u jedan od najomiljenijih stručnih skupova u Srbiji, a Leco u najomiljeniji Štand posetilaca.

 

Zdravi i lepi i spolja i iznutra

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara