Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Nauka u sluzbi lepote - Mediheal koreanske maske za negu lica sada dostupne i u Srbiji
Nauka u sluzbi lepote - Mediheal koreanske maske za negu lica sada dostupne i u Srbiji
Aktuelnosti
09.10.2023.

Nauka u sluzbi lepote - Mediheal koreanske maske za negu lica sada dostupne i u Srbiji

Beograd, 9.novembar, 2018, Hotel Falkensteiner – U petak, 09.novembra, u hotelu Falkensteiner, kompanija Leco je poslovnim saradnicima predstavila Mediheal, vodeći korejski brend, broj 1 u svetu u oblasti naročitih maski – infuzija za lice.

O Koreji kao zemlji poznatoj po tehnološkim inovacijama na raznim poljima, pa i na polju kozmetologije govorili su predstavnici Ambasade Republike Koreje – korejske agencije za promociju trgovine i investicija – KOTRA.

„Zasto Mediheal maske? Prateći  svetska kretanja u kozmetologiji uočila sam jedan globalni trend – žene širom sveta zainteresovane su za ono što u nezi lica rade žene u Koreji. Sa jakim razlogom – žene u Koreji poznate su po besprekornom tenu! Za to je možda zaslužna njihova genetika ali činjenica je i, da one svakodnevno primenjuju niz koraka u nezi lica – čuvena „korean daily beauty routine“. Jedan od koraka su i maske. Boraveći na sajmu kozmetike u Seulu, od puno testiranih brendova odlučila sam se baš za Mediheal jer sam se na svojoj koži uverila da je efekat izvrstan a i cena je prihvatljiva  za nas. Saradnja i uvoz ovih maski omogućavaju da i meni i mojim ćerkama kao i ženama u Srbiji ovako tehnološki inovativni preparati budu dostupni.“ kaže vlasnica  kompanije Leco, Lidija Lekovic. „Mediheal je, koristeći znanje eksperata škole za lepotu Univerziteta u Seulu (Koreja), ponudio individualna rešenja za svaki tip i svako stanje kože asortimanom kozmetičkih maski – infuzija sa koncentrovanim formulama od prirodnih sastojaka. Cilj je da negu uradite kod kuće a izgledate kao da ste dobili profesionalni tretman! “ dodaje Lidija.

Poznate po tome da prate trendove u modi ali i u kozmetici, promociji su prisustvovale i

 1. Stasha @anastasija
 2. Milena @uvrnuti_sotovi
 3. Marta  @uvrnuti_sotovi
 4. Ena Luna @enaluna
 5. Tatjana @tatjana_jo
 6. Sminkerka – influenser@ aleksandrastarcevic_makeup
 7. Sminkenrka influenser @mia_makeup_
 8. Zorana @zorannah
 9. Nina Radulovic @nina radulovic oficial
 10. Lena Bogdanovic @lenabogdanovic
 11. Sonja Milanovic @s_bombonica
 12. Fotograf @marko21arsic
 13. Bojana Kostić @tasteooffashion

 

sa idejom da se upoznaju sa novitetima koji su sada dostupni i u Srbiji, najpre putem online porudzbine na web shopu https://www.leco.rs/ a uskoro u slobodnoj prodaji.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara