Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Leco je odabrao radnika godine za 2023. godinu!
Leco je odabrao radnika godine za 2023. godinu!
Aktuelnosti
27.12.2023.

Leco je odabrao radnika godine za 2023. godinu!

Kao i svake godine, održano je novogodišnje okupljanje svih zaposlenih u prostorijama kompanije Leco. Ova tradicija je pružila priliku da se zajedno oprostimo od stare godine, proslavimo sva postignuća, ali i da kolektivno delimo radost uspeha iz ove godine.

Od samog početka, atmosfera je bila izuzetna, okupivši nas sve na jednom mestu. Susreli smo se sa mnogima koje nismo videli dugo, čineći ovu priliku savršenom za neformalno druženje.

Nakon srdačnog pozdrava od strane naše direktorke Lidija Leković i kraćeg rezime ove godine u kojem je sa ponosom istakla dostignuća u svim sektorima, od nabavke i prodaje do marketinga i magacina, tradicionalno je održan i izbor za "Radnika godine".

To je trenutak u kojem smo svi imali važnu ulogu da svojim glasovima odaberemo kolegu koji je ove godine zaslužio titulu najboljeg! Glasalo se u tajnosti, a titulu najboljeg poneo je kolega Nenad Savić, komercijalista iz prodajnog tima.

Bio je to emotivan trenutak koji je simbolizovao jedinstvo i podršku među nama. Nenad je bio vidno iznenađen, ali i ponosan, noseći sa sobom osmeh koji je govorio hiljadu reči. Zajedničko glasanje za radnika godine postalo je simbol naše povezanosti i uzajamnog poštovanja.

Nenad je s osmehom na licu primio ne samo titulu “Radnika godine” već i vrednu nagradu koja će mu služiti kao podsećanje na uspehe i podršku koju pruža timu.

Ova ceremonija nije samo bila prilika za slavlje i radost, već i vreme za podsećanje na snagu zajedništva i timskog rada. Kroz svečanost smo svi zajedno proslavili ne samo individualni uspeh kolege Nenada Savića, već i uspeh cele kompanije.

 

U ime kolektiva kompanije Leco, žellimo vam srećnu i uspešnu Novu godinu!

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara