Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Ovaj TONER je čudotvoran prema problematičnoj, masnoj koži!
K-beauty
22.11.2022.

Ovaj TONER je čudotvoran prema problematičnoj, masnoj koži!

Pozivamo sve kombinovane / masne kože sa začepljenim porama i pojačanim lučenjem sebuma, sklone dehidrataciji - ovo je za vas!

Jače nije uvek bolje! U stvari, kada je u pitanju koža sklona aknama, iritirana i koža sa začepljenim porama, nežne ali efikasne formulacije su pravi put.

Sigurno sumnjate u iznešeno, ali hajde zajedno da razmislimo…

Ako imate masnu, problematičnu kožu, kožu sklonu aknama, verovatno ste probali dobar broj kiselih tonera.

“Probala sam samo nekoliko (čitaj: svaki kultni favorit koji možete zamisliti), ali nijedan se do sada nije zaglavio u mojoj rutini”- rečenica vam je poznata?!

Hajde da razmotrimo činjenice...

Toneri koji u sebi sadrže agresivne kiseline, ukoliko se ne upotrebljavaju pažljivo i planski, mogu se pokazati previše jakim i ugroziti  barijeru kože, čak i kada je razvodnjen i praćen tonom hidratantne kreme i SPF-a.

Mnogi olako shvataju moć čajnog drveta i goti kole u regulisanju problema sa već pomenutim stanjima kože, poput prekomerne masnoće, proširenih pora, neujednačene teksture…

Ali činjenica da je ovaj tonik neosporno kultni favorit među korejskim opsesivima za negu kože, to ipak znači nešto…

Hajdemo do rezultata koje daje.

Ovaj toner je super nežan, iako sadrži i blage kiseline PHA. Ali, njegova Ph vrednost je i pored kiselina  5.5, te se ubraja u slabo kisele tonere koji će pogodovati čak i osetljivoj koži.

Pored toga sadrži hidrirajuće i umirujuće sastojke, biljne ekstrakte sa akcentom na čajevac i gotu kolu, glukonolakton koji smanjuju upalne procese i podstiču regeneraciju kože, bez efekta isušivanja.

Zbog svog sastava najviše odgovara kombinovanoj/masnoj i osetljivoj koži sklonoj nepravilnostima. A sama formula je, usuđujemo se reći, umirujuća…

Formulisan i sa ekstratom lista Aloe Vere i 3 različitih tipova hidratantnog patenta, ovaj tonik za oplemenjivanje kože je zapravo više hibrid za hidrataciju i umirenje. Koža ostaje meka, glatka i staklasta, nikada nije iritirana, ogoljena ili crvena.

Pre nego što pitate, koliko vremenski je potrebno da uočite rezultate, rećićemo vam da to zavisi od stanja kože, ali rezultati definitivno ne dolaze preko noći. U suštini filozofija korejske kozmetike je preventiva i nežan pristup koži, što za rezultat daje dugotrajno vidne rezultate!

Presuda je: Čudo! :)

 Proizvod je nesumnjivo efikasan u lečenju akni i dovoljno nežan da se koristi svakodnevno. Zaista najpouzdaniji!

Da li znate o kom toneru se radi?

Tako je… Mediheal Tea Tree toner je vaš apsolutni favorit!

 

 

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara