Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Upoznajte svetski poznatu porodicu “MOREMO”
Upoznajte svetski poznatu porodicu “MOREMO”
Recenzije
20.09.2021.

Upoznajte svetski poznatu porodicu “MOREMO”

Brend Moremo je nastao kao rezultat iscrpne studije i dugoročnog projekta na vodećem institutu za kozmetička istraživanja sa iskustvom vrednim više od pola veka. Nakon potrage širom sveta za najboljim sastojcima i proučavanjem najefikasnijih kombinacija, razvijena je optimalna formulacija za kosu.

Hidratantna energija Moremo proizvoda dobija se od ključnih komponenti koje potiču iz pustinje, dubokog okeana i cele Zemljine prirode, a njihova brza i jednostavna upotreba i trenutni rezultati učinili su da vrlo brzo osvoje svet.

Zato, dozvolite da vam predstavljamo…

Moremo Repair šampon

Blagi šampon za duboko oštećenu kosu koji redovnom upotrebom regeneriše oštećene vlasi, obezbeđujući hidriranost i visok sjaj. Kosa je mekana, zdrava i svilenkasta zahvaljujući visoko koncentrisanoj proteinskoj formuli.

Upotrebaljava se na mokroj kosi. Odgovarajuća količinu proizvoda se nanosi i nežno umasira u kožu glave, a zatim se temeljno ispere.

 

Moremo Recovery balzam

Neispirajući tretman za kosu svojim patentiranim, poboljšanim i hidrolizovanim proteinima pruža zaštitu kosi od štetnog uticaja prekomernog zagrevanja (feniranja, peglanja, stilizovanja). Live-in formula ostavlja dugotrajni osećaj zaglađenosti i visokog sjaja. Upotreba je jednostavna. Na čistu, peškirom prosušenu kosu, naneti manju količinu proizvoda izbegavajući teme i fokusirajući se na oštećene delove kose. Ravnomerno rasporediti, a zatim je osušiti.

Moremo Hair serum

Serum za kosu sa 8 vrsta ulja semena obezbeđuje hidriranost oštećenoj kosi štiteći krajeve od pucanja, farbanja i štetnih spoljnih uticaja. Hranljivi sastojci lako se apsorbuju odmah nakon apliciranja pružajući osećaj luksuzno sjajne kose. Na opranu kosu, mokru ili suvu, naneti odgovarajući količinu fokusirajući se na krajeve. Ulje će pružiti zaštitu krajevima kose od pucanja i lomljenja.

                                                                                                                                                               

Moremo Hair tretman MIRACLE 2X

Profesionalni tretman potpuno regeneriše duboko oštećenu kosu. Sadrži 7 vrsta proteina i hidrolizovani keratin i pruža bogatu i intenzivnu hidrataciju uz pomoć komponenti ulja dobijenim iz semena aragana, kamelije i  avokada. Tretman se na mokru, šamponom opranom kosu nanosi duž cele kose i ostavlja da svojim sastojcima prodreu u samu folikulu dlake 5 do 10 minuta, a zatim se temeljno ispire.

Moremo Hair essence delightful ulje

Osnovni sastojak NOC-8 hranljivi kompleks 8 ulja, koji pomaže u oporavku oštećene kose. Lagana i nežna esencija ne ostavlja lepljivi osećaj, povećava hidriranost i vitalnost kose. Preparat se ravnomerno nanosi na prethodno opranu vlažnu ili suvu kosu fokusirajući se na oštećena područja, pružajući regeneraciju i zaštitu kosi.

 

Moremo Water tretman miracle 10

Magija u 10 sekundi. Tečni tretman obogaćen amino kiselinama trenutno hrani i oporavlja kosu u samo 10 sekundi.

Uz pomoć aplikatora sadržaj se nanosi direktno na oštećene delove kose, nežno se utrljava i čeka se samo 10 sekundi. Odmah se primećuje aktivno dejtsvo čudesnih sastojaka koji će poput magije učiniti da kosa postane meka i laka za češljanje. Preparat se zatim temeljno ispira.

 

Moremo High proteinska krema ampule

Neispirajuća nega u ampuli sadrži 30 vrsta proteina, namenjena za ekstremno oštećenu kosu, farbanu, tretiranu, beživotnu kosu izloženoj štetnim uticajima spoljašnje sredine.

Proteinska krema - MOREMO ampule poboljšava strukturu kose, eliminiše krhkost, vraća sjaj i volumen. Krema se nanosi na peškirom prosušenu, prethodno opranu kosu, bez ispiranja. Za potpuni efekat savetuje se upotreba jedne ampue nedeljno.

 

Moremo Hair Light As Air tretman

Lagani tretman za oporavak kose, ne sadrži silikone, a svojom formulacijom pruža negu slaboj, oštećenoj kosi vraćajući joj vitalnost i volumen. Lagana formula ne masni, ali revitalizuje slabu, lomljivu kosu. Tretman se nanosi na mokru, prethodno opranu kosu, ravnomerno se rasporedjuje, kratko se ostavlja kako bi aktivni visoko koncetrisani sastojci prodrli u folikulu dlake, a zatim se ispire.

Nakon prve upotrebe Moremo preparata garantujemo da ćete se zaljubiti u čarobnu moć njihove delotvorne formulacije. Sigurni smo da će postati neizostavni detalj u Vašem kupatilu!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara