Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Proizvodi za samopotamnjivanje i Saveti kako da ih koristite
Proizvodi za samopotamnjivanje i Saveti kako da ih koristite
Blog
13.06.2023.

Proizvodi za samopotamnjivanje i Saveti kako da ih koristite

Iako nam vreme ne ide na ruku, imamo dobre vesti: Nema potrebe da idete na tropsko ostrvo kako biste dobili preplanuli ten. Zahvaljujući proizvodima za samopotamnjivanje, možete dobiti prelepu boju kože direktno iz udobnosti svog doma!

Sunkissed je brend koji je postao sinonim za besprekoran ten, pružajući vam proizvode koji će vas transformisati u pravu egzotičnu lepoticu.

Kako biste izbegli neke uobičajne greške, koje mogu da vam pokvare doživljaj ili utisak o ovakom načinu dobijanja tena, u nastavku vam dajemo osnovne savete i trikove kako da lakše koristite proizvode za samopotamnjivanje...

#1 Priprema je ključna

Prethodno uklonite sve mrtve ćelije kože pilingom. U tome vam može pomoći Sunkissed rukavica za piling, sa kojom posebno možete obratiti pažnju na suve delove kože poput laktova, kolena i peta jer oni često apsorbuju više proizvoda i mogu stvoriti fleke. Piling vam pomaže da dobijete ravnomernu boju!

#2 Hidrirajte se

Pre nanošenja proizvoda za samopotamnjivanje (makar sat vremena pre), pobrinite se da vaša koža bude DOBRO hidrirana. Suva koža može apsorbovati više proizvoda, što može dovesti do tamnijeg i neravnomernog boja na koži. Nanošenjem hidratantnog sloja na koži stvarate bazu za Sunkissed samopotamnjivače kako bi vam pružili ravnomernu boju.

#3 Pravilan odabir nijanse pene

Jedna od najčešćih grešaka pri nanošenju pene za samopotamnjivanje je odabir pogrešne nijanse. Važno je izabrati nijansu koja se slaže s vašim prirodnim tenom kako biste postigli prirodan izgled. Ako imate svetliji ten, izbegavajte tamne nijanse koje mogu izgledati veštački.

Umesto toga, birajte svetlije i blago bronzane nijanse poput Sunkissed Medium pena ili Sunkissed Clear Mousse pena. Ako imate tamniji ten, možete se odlučiti za dublje nijanse, kao na primer Sunkissed Dark pena ili Sunkissed Ultra Dark pena. Uvek možete testirati proizvod za samopotamnjivanje na manjem delu kože pre nanošenja na celo telo kako biste bili sigurni da odgovara vašem tonu kože.

#4 Ravnomerno nanošenje

Da biste izbegli mrlje i neujednačenu boju, važno je ravnomerno naneti samopotamnjivač. Zato je tu Sunkiseed rukavica za nanošenje samopotamnjivača koja vam pomaže u tome.

Počnite od donjeg dela tela i postepeno se krećite prema gore. Koristite ravnomernu količinu proizvoda na svakom delu tela i pažljivo razmažite kako biste izbegli linije i fleke.

#5 Blending je ključan

Kada ste završili s nanošenjem proizvoda za samopotamnjie, važno je dobro izblendati proizvod kako biste postigli prirodan izgled. Lagano umasirajte Sunkissed samopotamnjivač u kožu kružnim pokretima kako biste se osigurali da nema vidljivih linija ili neravnomernih mrlja. Obratite posebnu pažnju na zglobove i ivice kako biste izbegli nagli prelaz boje.

Za lice koristite Sunkissed Facial Tannining Mist obogaćen hijaluronskom kiselinom, te pored preplanulosti pruža i negu i što je još važnije ne zapušava pore! Savršen je kada se vratite sa letovanja, jer se, složićete se, boja prvo skida na licu! Brzo i lako je možete vratiti i održavati!

>>> Možete razmisliti i o korišćenju losiona za samopotamnjivanje.

Proizvodi za samopotamnjivanje pružaju zaista zanimljivo i korisno iskustvo! Ukoliko sledite i pridržavate se ovih naših saveta, budite bez brige da ćete postići očekivane rezultate i da ćete mu se uvek rado vraćati, dok će dugotrajno prženje na suncu ili solarijumi biti prošlost! LAKO, BRZO I ZDRAVO do preplanulog tena, jer podsećamo vas da su svi Sunkissed preparati 95% prirodni!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara