Pretraži sajt
Da li postoji rešenje za tamne kolutove ispod očiju?
K-beauty
25.10.2021.

Da li postoji rešenje za tamne kolutove ispod očiju?

Da li ste znali da tamni krugovi mogu biti genetski?

Uprkos naporima da spojite osam sati sna, ljubičasti prstenovi ispod očiju nikako da nestanu. Ukoliko ih imaju vaši roditelji ili bake i deke onda razlog njihovog postojanja leži u genetskoj osnovi, odnosno reprodukciji melanina ili strukture kostiju.

Sigurno ste oduvek pokušavali da ih raznim preparatima (korektorima) prikrijete i smanjite njihovu vidljivost.

Ali zar ne bi bilo sjajno kada uopšte ne biste morali da ih prikrivate? Mislite da je to nemoguće...

Da li ste u potrazi za kremom koja hidrira, sprečava pojavu linija i ulepšava tamne krugove ispod očiju?

Dozvolite da vam predložimo rešenje koje vam zasigurno može pomoći u povratku zdravog izgleda okoloočnog područja...

Da li ste čuli za Cliv Golden ball healer iz kolekcije Cliv, koji je u svojoj liniji za negu lica uvrstio i proizvod koji se svojom estetikom, praktičnošću i pre svega efikasnošću sastojaka osvojio čitav svet, a i naše tržište. Preparat je na bazi puževog sekreta, poznatog sastojka po regenereaciji, zatezanju i oporavku kože. Adenozin i peptidi neguju zonu oko očiju, eliminišući taman ton ove regije. Posebno deluju na uglove očiju pružajući potrebnu vlažnost i gipkost.

Ovi efikasni sastojci se nalaze u praktičnom pakovanju sa aplikatorom sa „zlatnim“ kuglicama, koji istovremeno služi i za masažu okoloočnog područja, čime se brišu tamni i opušteni kolutovi ispod očiju čineći kožu svežijom i prosvetljenom.

Sadrži takozvani „biljni laser“, patentirani sastojak koji pruža efekat zatezanja i povećanja otpornosti kože. Korišćenjem ovog preparata postiže se dvostruko dejstvo: svetao, blistav ten i anti-aging efekat.

Da ne zaboravimo da napomenemo i ekstrat biljke Portulaca Oleracea koja dubinski hidrira očne rubove i područje oko očiju, pružajući potrebnu negu.

Pored liste sastojaka, ova krema za okoloočnu reguju se izdvaja iz mase iz više razloga.  Jedna je već pomenuta ambalaža. Ako niste ljubitelji krema za okoloočnu regiju u standardnom pakovanju (teglici), zaista ćete ceniti činjenicu da Cliv Golden ball healler krema za oči dolazi u tubi sa aplikatorom. Omogućava vam da istisnete savršenu veličinu formule na prst ili direktno ispod i oko očiju, radi precizne primene. Kuglicama koje se nalaze na vrhu aplikatora se vrši blaga masaža. Preporučuje se upotreba ujutru i uveče

Dosledno korišćenje ovog proizvoda sigurno će pomoći da vaši kolutovi izblede i vremenom postanu manje vidljivi, a koža osvežena i zategnuta.

Javite nam, kakva su vaša iskustva u borbi protiv ovih tamnih prstenova ispod očiju?

Na koji način negujete svoju okoloočnu regiju?

Da li ste probali Cliv Golden ball healer?

Pišite nam u komentarima ispod.  Željno očekujemo da vas čujemo i razmenimo iskustva!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara